Hoe werken wij?

Wij zien jou het liefst een mooie stap in je carrière maken. Met onze kennis en expertise helpen wij je de mogelijkheden in kaart te brengen. Dit doen we met oprechte interesse, enthousiasme en passie. We geloven dat bevlogenheid wordt versterkt door de juiste arbeidsomgeving. Wij kennen de markt en beschikken over een gericht netwerk waar we je graag van laten profiteren.

Schematisch ziet onze werkwijze er als volgt uit

Beeld-kandidaat-proces3

 

Stap 1

Stap één kan op twee manieren. Of jij neemt contact met ons op, of wij benaderen jou. Dit noemen wij de registratie. Een eerste contact is meestal over de mail en in veel gevallen slaan we stap 1 over en nemen we direct telefonisch contact met jou op.

Stap 2

Als jouw CV aansluit bij de financiële, fiscale of juridische vacatures waarin wij bemiddelen, dan nemen we telefonisch contact op voor een eerste gesprek. Wij bespreken kort jouw CV en carrière wensen. Tijdens dit gesprek laten we weten of wij mogelijkheden zien om je te helpen met een volgende stap in je carrière. Daarna vragen wij je een aantal zaken voor te bereiden alvorens wij het gesprek met elkaar aangaan.

Stap 3

In een persoonlijk gesprek gaan we dieper in op jouw arbeidsverleden, vakinhoudelijke kennis, wie je als persoon bent en waar je naast je professionele carrière warm voor loopt. Wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen het CV. We zullen ingaan op jouw competenties en talenten en zullen je vragen om voorbeelden te noemen van onder andere de door jouw behaalde successen. Wij vinden het belangrijk dat we je zo goed mogelijk leren kennen, zodat we je kunnen introduceren bij bedrijven die perfect bij je passen.

Stap 4

Aan de hand van wie jij bent en wat je carrière doelstellingen zijn, gaan wij op zoek naar geschikte posities om je carrière naar een volgend niveau te brengen. We introduceren je in overleg bij bedrijven die bij jou passen.

Stap 5

Met behulp van een uitgebreide profielschets stellen wij je voor aan de opdrachtgever en als onze opdrachtgever net zo gecharmeerd is van jou als wij dit zijn, dan volgt er een sollicitatie ronde. Wij zullen je voorzien van alle relevante informatie over het bedrijf en de vacature. Verder geven we je alle benodigde gespreksinformatie. Afhankelijk van de opdrachtgever, worden er een of meerdere gesprekken gevoerd.

Stap 6

Je krijgt een aanbod. Ontzettend fijn natuurlijk! We helpen jou met de onderhandelingen en zorgen ervoor dat alle stukken compleet zijn en je met een gerust hart kunt starten in jouw nieuwe rol. Jouw succes gaan we vieren!

Stap 7

Nadat je bent gestart met je nieuwe functie, houden we een vinger aan de pols. Wij hechten er waarde aan dat je ook na de bemiddeling tevreden bent en blijft met jouw nieuwe carrièrestap. Dit doen wij in overleg aan de hand van een voortgangsgesprek.

Stap 8

Na het bemiddelingsproces zijn wij benieuwd hoe je onze werkwijze hebt ervaren en of je wellicht bepaalde zaken liever anders had gezien. Jouw feedback gebruiken wij om ons proces continu te verbeteren.

In het kennis centrum kun je terecht voor sollicitatie tips, wet- en regelgeving en nieuws:

Kenniscentrum