Introductie

Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière als interantional Tax Compliance Consultant? Wil jij je graag inzetten voor een modern groeiend internationaal kantoor? Lees dan verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationaal fiscaal advieskantoor met een een diversiteit aan buitenlandse relaties die in Nederland woonachtig en/of werkzaam zijn. Daarnaast worden de vermogende Nederlandse cliënten en bedrijven bediend. Deels vallen deze relaties onder de 30% regeling en deels zijn het ‘gewone’ werknemers of DGA’s daar waar het IB-vraagstukken betreft. Ter versterking van het fiscale internationale aangifteteam zijn wij op zoek naar een aangiftemedewerker IB.

Functie

Binnen het fiscale team bedien je zelfstandig jouw cliëntenportefeuille en ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:


– het verzorgen van de de belastingaangiften voor de (internationale) relaties;

– corresponderen met relaties en het voorbereiden van allerhande (belasting) advies;

– aanspreekpunt cliënten;

– het bewaken van de voortgang van de aangiften;

Het team bestaat uit vier personen, waarvan één een zeer ervaren aangifte medewerker die tevens manager van de aangiftepraktijk is. Het kantoor bestaat naast de aangiftepraktijk uit fiscalisten en een groot aantal medewerkers payrolling.

Functie eisen

Als aangiftemedewerker beschik je over de volgende functie-eisen:

– je hebt relevante opleidingen/cursussen voltooid en tenminste 2 jaar werkervaring in een IB-praktijk;

– kennis en ervaring met expat-regelingen en andere grensoverschrijdende aspecten is een pre, maar geen must (dit laatste is een kwestie van leren);

– een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal waardoor je in staat bent om op een professionele manier contact met jouw relaties te onderhouden.

Aanbod

Een prettige werksfeer in een fijne, moderne werkomgeving. Lunch is altijd gezamenlijk wat ten goede komt aan de teamgeest. 100% pensioen betaald door je (nieuwe ;-)) werkgever en goede arbeidsvoorwaarden. Echter, het belangrijkste: ruimte voor ontplooiing en groei. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Suzanne Vormer via 06-55415757 of via suzanne@carrierevormer.nl. 

Sollicitatie

Direct solliciteren, klik op de onderstaande button.