Introductie

Heb jij je sporen ruimschoots verdiend als operationeel directeur of operationeel manager in de horecabranche? Overtuig jij medewerkers omdat jij graag anderen inspireert met jouw bevlogenheid en hands-on mentaliteit? Ben jij een leider én weet jij hoe je mensen met elkaar verbindt? Mis deze kans niet en lees gauw verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevende speler in de horeca branche. De organisatie is snelgroeiend met een omzet van 60 miljoen met circa 1500 bevlogen medewerkers. 

Functie

In jouw rol als operationeel directeur binnen dit snelgroeiende horecabedrijf ken jij de horeca-markt als geen ander. Jij weet waar kansen liggen én waar bedreigingen op de loer liggen. Met jouw stevige charismatische persoonlijkheid, humor, know-how en compassie breng jij samen met de drie andere directieleden (CEO, CFO & CCO) dit mooie bedrijf naar een hoger niveau.

Jij belichaamt de rol van aanjager, motivator en eindverantwoordelijke voor operations en stuurt een team van vijf regiomanagers aan. Jij leidt de ontwikkeling van jouw mensen in goede banen en zorgt ervoor dat KPI’s met glans worden behaald. Je bent voorzitter van de teamvergaderingen en weet als geen ander wat nodig is om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen.

Samen met jouw team spar je over de veranderende behoeftes in de markt en speel je hier met jouw team op in, rekening houdend met de lange termijn strategie, cultuur en continuïteit. Je hebt de nodige ervaring met budgetteren, rapporteren en je maakt de vertaalslag van cijfers naar de business.

Jouw kerntaken zijn als volgt:

* Je bent resultaatverantwoordelijk voor de 33 locaties, zowel op korte als lange termijn (denk aan budgetbeheer, behalen van de KPI’s)

* Je stelt samen met de andere drie directieleden de strategische- en jaarplannen op

* Jij bent zichtbaar en aanwezig in de vestigingen om regiomanagers/bedrijfsleiders en medewerkers te coachen, stimuleren en te inspireren

* In overleg met HR zorg jij voor de juiste medewerkers op de juiste plek en de ontwikkeling van die medewerkers op basis van een persoonlijk ontwikkelplan

* Jij draagt de strategie uit en implementeert deze in het veld met jouw hands-on aanpak.

Functie eisen

Je bent een kei in je vak als operationeel directeur/operationeel manager. Je bent te typeren als enthousiaste netwerker die er een sport van maakt zijn omgeving telkens positief te blijven verrassen. Je bent een geliefd persoon die bij uitstek als rolmodel fungeert. Verder beschik je over de volgende kenmerken:

* HBO werk en denkniveau

* Flexibel met werktijden

* Ruimschootse ervaring met het aansturen en motiveren van mensen

* Woonachtig in Midden Nederland of bereid te verhuizen


Jouw kenmerken zijn als volgt:

* Energiek & enthousiast

* Betrokken

* Charismatisch

* Dienstverlenend

* Helicopterview

* Humor

* Pragmatisch

* Verbindend


 

Aanbod

Wij bieden jou een uitgelezen kans om jouw unieke kwaliteiten in te zetten in een uitdagende brede rol als operationeel directeur. Je komt terecht in een collegiaal team van directieleden waarin humor en hard werken de regel is, oftewel work hard play hard, geen dag is hetzelfde. Je geniet van de vrijheid en het vertrouwen om deze rol vol overgave te kunnen vervullen. Uiteraard staat hier een uitstekend salaris tegenover en worden successen met jou gevierd.

Inlichtingen

Neem voor vragen en/of inlichtingen contact op met Suzanne Vormer via 06-55415757 of laat je gegevens bij ons achter via suzanne@carrierevormer.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Sollicitatie

Is dit ongetwijfeld de baan voor jou? Solliciteer dan direct via onderstaande button of stuur je CV naar suzanne@carrierevormer.nl