Introductie

Ben jij op zoek naar een mooie rol als Junior Fiscalist bij een groeiend kantoor in Amsterdam? Kies jij bewust voor een kleiner kantoor omdat je dan een korte lijn hebt met de directeur? Ben jij die fiscale spons die graag alles leert en direct in de praktijk brengt? Lees dan verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een hip groeiend belastingadvieskantoor in Amsterdam vlakbij het Amstel Station. Het kantoor beschikt over de fiscale expertise vanuit gerenommeerde internationale advieskantoren. De cliënten zijn onder andere ‘mid-market’ ondernemingen met grensoverschrijdende activiteiten of ambities, private equity fondsen, investeerders, start-, scale up’s, Directeuren-Grootaandeelhouder (DGA) en management (teams). Daarnaast wordt er multidisciplinair gewerkt in verband met andere service providers zoals advocaten, notarissen, accountants en subsidieadviseurs ter ondersteuning van transacties en op doorlopende basis.

Het kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB).


Functie

Als vaktechnisch sterke junior fiscalist heb je een zeer gevarieerd takenpakket. Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

• Het adviseren van nationaal en internationaal actieve ondernemingen en DGA’s

• Reviewen en/of opstellen van aangiften (vennootschaps-, inkomsten-, en dividendbelasting)

• Actieve bijdrage aan het wekelijkse vaktechnisch overleg

Functie eisen

Je beschikt over de volgende functie-eisen:

• Afgeronde studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie (WO)

• Zelfstandig functionerend en teamplayer

• Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

• Proactief en positief ingesteldAanbod

Bij deze opdrachtgever krijg je veel ruimte voor zowel vaktechnische als persoonlijke ontwikkeling. Ben je verzekerd van een collegiale sfeer en kom je te werken in een mooie omgeving met dakterras. Uiteraard wordt dit alles gecombineerd met een mooi salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Bel of stuur dan een appje via 06-55415757 of mail direct je vraag naar suzanne@carrierevormer.nl

Sollicitatie

Enthousiast? Laat je CV achter via suzanne@carrierevormer.nl