Organisatie

Onze opdrachtgever is een modern top 10 accountants- en belastingadvieskantoor in Breda waar het nieuwe werken inmiddels de nieuwe realiteit is. Er wordt gewerkt met flexplekken in een mooie transparante fijne werkomgeving voorzien van alle gemakken en de overgang naar paperless office is reeds gemaakt. 

Functie

Ben je inmiddels een paar jaar werkzaam als junior fiscalist en wil je graag doorgroeien naar een bredere rol binnen de fiscale adviespraktijk met meer eigen verantwoordelijkheden als fiscalist? Lees dan verder.

Als fiscalist adviseer je (grotere) MKB cliënten op fiscaal gebied, je werkt multidisciplinair en legt verbanden zodat je cliënten een totaaloplossing kunt bieden. Verder verzorg je (complexe) aangiften of ben je verantwoordelijk voor de controle ervan. 


Functie eisen

Als fiscalist beschik je over de volgende functie eisen: 

• Afgeronde WO opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie en een afgeronde NOB opleiding;

• 2 tot 4 jaar relevante werkervaring;

• Je bent pro-actief, integer en communicatief vaardig;Aanbod

Wat bieden wij?

Een mooie volgende stap in jouw carrière met voldoende coaching en ruimte tot verdere persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard ontvang je een goed salaris, prima secundaire voorwaarden waaronder een premievrij pensioen, een 13e maand en uitstekende opleidingsmogelijkheden. Onze opdrachtgever is een partij die jou als fiscalist de ruimte biedt om zelf aan het roer te staan, zelf te bepalen welke route je neemt. Ze zullen er alles aan doen om jou daarin te faciliteren zowel met vakinhoudelijke als persoonlijke vaardigheidstrainingen als door middel van coaching. De organisatie is plat en de deuren staan altijd open. Het is ook mogelijk deze functie parttime te bekleden. 


Sollicitatie

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan nu via de sollicitatie button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Suzanne via 06-55415757.