Introductie

Heb jij ruim zeven jaar ervaring op de internationale aangifte praktijk? Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wil jij een collegiaal team van vier medewerkers aansturen? Dan maken we graag kennis met jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een groot internationaal belastingadvieskantoor in de regio Leiden. Kwaliteit en samenwerken zijn de grootste pijlers binnen deze organisatie. 

Functie

In deze brede dubbelrol combineer je jouw inhoudelijke internationale (compliance)kennis met je managementervaring en geef je direct leiding aan jouw team van vier aangiftemedewerkers en ondersteuners. Met als doel om, samen met je collega’s, het volgende te realiseren:

* het efficiënt opstellen en reviewen van complexe belastingaangiften voor internationale cliënten van a-z: van het opvragen van informatie bij de cliënten, verwerken van 30%-regelingen tot het controleren van de aanslagen en het afhandelen van verzoeken/bezwaren.

* mede adviseren en begeleiden van expatriates op sociaal verzekerings- en fiscaal gebied bij emigratie en immigratie. het maken van tax equalisation berekeningen.

* cliënten proactief op de hoogte houden omtrent de status en voortgang van de aangifte.

* wettelijke termijnen bewaken van en met de Belastingdienst zodat we adequaat en proactief de aangiften kunnen afhandelen.

* fungeren als sparringpartner voor de adviseurs inzake de efficiëntie en kwaliteit van de aangiften.

* begeleiden en coachen van aangiftemedewerkers en ondersteuners.

* processen en budgetten van het team bewaken en monitoren.

In deze sturende, coachende en meewerkende rol is het vanzelfsprekend dat je accuraat, analytisch, communicatief en betrouwbaar bent. Het is belangrijk dat je je team weet te begeleiden op een coachende manier. Tegelijkertijd zorg je dat je vakkennis up-to-date is zodat je uitstekende kwaliteit levert aan je cliënten op efficiënte wijze. Ook deel je jouw kennis graag binnen de organisatie en met je cliënten.

Functie eisen

Je beschikt over de volgende functie-eisen:

* Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in een relevante richting (Fiscale Economie bijvoorbeeld);

* Je hebt minimaal 7 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol;

* Je bent een geboren leider en weet jouw team te enthousiasmeren en te stimuleren, jij haalt het beste in je mensen naar voren;

* Je beschikt over analytisch inzicht en je bent accuraat;

* Je bent betrouwbaar en verantwoordelijk;

* Je heb een klantgerichte instelling. 

Aanbod

Als je van afwisseling houdt dan zul je je hier als een vis in het water voelen, geen dag is hetzelfde. Je geniet een goede work-life balance. Je krijgt 31 vakantiedagen. Uiteraard zijn er voldoende opleidingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Een auto van de zaak en een uitstekende pensioenregeling behoren ook tot de secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een prachtig nieuw kantoor met de nieuwste apparatuur. Gezelligheid staat voorop en successen worden samen gevierd. 

Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Bel of app met Suzanne via 06-55415757

Sollicitatie

Enthousiast geworden?

Laat je gegevens achter via suzanne@carrierevormer.nl, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op! Solliciteer direct via onderstaande button.