Introductie

Wil jij deel uitmaken van een leuk team als Financieel Administratief Medewerker? Ben je opgeruimd, gestructureerd en vind je het heerlijk als de administratie klopt? Lees dan verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een belangrijke speler in de horeca branche. 

Functie

Als Financieel Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor het crediteuren en debiteurenbeheer en verzorg jij de volgende werkzaamheden:

  • Je controleert financiële gegevens en signaleert afwijkingen. In het geval van afwijkingen meld je dit aan de leidinggevende en doe je navraag bij de betrokkenen om eventuele fouten te corrigeren.
  • Het verwerken en invoeren van gegevens vanaf facturen, bankafschriften, kas-/afstortstaten, overzichten, etc. en het opstellen van standaardoverzichten. 
  • Het opstellen van notities, facturen, brieven, etc. op basis van bestaande concepten. 
  • Het maken van (kopieën van) formulieren e.d. voor intern gebruik. Ook draag je zorg voor het archiveren van deze stukken en de (lokale) correspondentie online en offline.

Functie eisen

Wat verwachten wij van jou?

* Je bent 32-40 uur per week beschikbaar;

* Je hebt een afgerond MBO diploma in een (financieel-) administratieve richting;

* Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol;

* Je bent pro-actief, geordend, zelfstandig, nauwkeurig, een doorzetter en je beschikt over een goed cijfermatig inzicht.


Aanbod

Wat bieden we jou?

Wij bieden een leuke afwisselende functie waar je je eigen stempel op mag drukken. Je werkt in een klein team van gedreven professionals. Er wordt hard gewerkt, maar er wordt ook gelachen samen. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

Inlichtingen

Voor extra inlichtingen kun je bellen of WhatsAppen met Suzanne via 06-55415757. 

Sollicitatie

Enthousiast geworden?

Laat dan direct via onderstaande button je CV achter met eventueel een korte toelichting. Of stuur je CV naar suzanne@carrierevormer.nl.