Introductie

Heb jij net je HBO diploma op zak? Kan je niet wachten om de arbeidsmarkt te betreden? Lijkt het jou wel wat om in een allround functie als Assistent Payroll te starten? Dan maken we graag kennis met jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een groot internationaal belastingadvieskantoor in de regio Leiden. Kwaliteit en samenwerken zijn de grootste pijlers binnen deze organisatie.

Functie

Als Assistent Payroll ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

* voorbereidend werk doen voor de adviseurs zoals het opstellen van veelal Engelstalige e-mails (in verband met het opstarten van een nieuwe payroll of het beantwoorden van uiteenlopende payroll vragen)

* termijnen bewaken

* controleren van aanslagen

* opvolgen correspondentie

* contact onderhouden met de Belastingdienst

* het opstellen van payroll instructies (op lange termijn)

* het voorbereiden van de Nederlandse payroll (continue proces bij expatverloningen)

* het opstellen van pro forma berekeningen en het beheer van het klantdossier (vastleggen, volledig maken en missende informatie opvragen).

Elke klantvraag is maatwerk, je functie is hierdoor divers en uiteenlopend. Elke dag loopt weer anders en dat maakt deze functie dynamisch en afwisselend. In het payroll team adviseren ze hun klanten hoe ze hun (meestal complexe) internationale salarisverwerking zo optimaal mogelijk kunnen opstellen en verwerken. De payroll adviseurs zorgen er bijvoorbeeld voor dat buitenlandse loonstroken ‘vertaald’ worden naar een Nederlandse loonstrook of andersom. Ze dragen zorg voor de juiste berekeningen en houden rekening met de fiscale gevolgen ervan en adviseren hierover aan onze klanten. In deze rol is het belangrijk dat je leergierig, accuraat, analytisch en initiatiefrijk bent. We zoeken een stressbestendige, medewerker die het leuk vindt om op detailniveau naar de materie te kijken. Je vindt het leuk om tot op de bodem uit te zoeken of de loonstrook correct is opgesteld en je vindt het een uitdaging om net zo lang te puzzelen tot het klopt. Dit vergt oog voor detail, verantwoordelijkheidsgevoel en geduld. Je gaat je in deze rol echt ontwikkelen tot payroll specialist, waarbij je een salaris van a tot z leert verwerken zodat een loonstrook voor jou geen geheimen meer heeft.

Functie eisen

Je beschikt over de volgende functie eisen:

* je staat open voor een nieuwe richting en je hebt een HBO opleiding afgerond, volgt een opleiding

* je bent 32-40 uur per week beschikbaar

* analytisch

* vindingrijk en accuraat

* een teamspeler

* je neemt graag initiatief klantgericht 

* je bent enthousiast

* je vindt het interessant om alle ins en outs van een loonstrook te leren

* je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels

* je kunt goed werken in Excel of bent bereid dit te leren


Aanbod

Als je van afwisseling houdt dan zul je je hier als een vis in het water voelen, geen dag is hetzelfde. Je geniet een goede work-life balance. Je krijgt 31 vakantiedagen. Uiteraard zijn er voldoende opleidingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Een auto van de zaak en een uitstekende pensioenregeling behoren ook tot de secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een prachtig nieuw kantoor met de nieuwste apparatuur. Gezelligheid staat voorop en successen worden samen gevierd.

Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Bel of app met Suzanne via 06-55415757.

Sollicitatie

Laat je gegevens achter via suzanne@carrierevormer.nl, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op! Solliciteer direct via onderstaande button.